Romania, 077025 Bragadiru
0720 650 902
office@sabom.ro;

Servicii

Utilaje de Constructii

Sabom Tehnik oferta servicii orientate catre client, cu tehnici si solutii gandite pentru optimizarea costurilor, astfel incat satisfactia clientilor sa fie pe primul loc.

  • SERVICII

Asigurãm servicii pentru urmatoarele tipuri de utilaje de constructii:

macarale pe roti si senile, brate de macarale,  automacarale, macarale autoridicatoare, stivuitoare si telehandlere, platforme autoridicãtoare, buldoexcavatoare, încãrcãtoare frontale, excavatoare, dumpere, gradere, buldozere,  statii de sortare si concasare fixe si mobile, etc. 

pentru o gama larga de Branduri cum ar fi:

TEREX, DEMAG, TEREX TRUCKS, PPM, HITACHI, GENIE, ATLAS, ATLAS WEYHAUSEN, ATLAS COPCO, CORMACH, DRESSTA, MECBO, SERMAC, PICCINI, s.m.a

Avand in vedere buna noastra colaborare cu producatorii acestor branduri  dar si o retea vasta de furnizori, furnizam piese de schimb originale si aftermarket, oferind clientilor solutia cea mai rapida de aprovizionare pentru a scurta timpul de imobilizare al utilajelor.

Furnizam si piese pentru

motoare – PERKINS, CUMMINS, DEUTZ, IVECO-FTP, KUBOTA, YANMAR, MITSUBISHI

transmisii si punti – ZF, DANA SPICER, CARRARO, DROMOS

consumabile – filtre, uleiuri, vaseline speciale si geamuri la preturi de producator

Va putem oferi si anvelope, atasamente precum picoane, graifere, cupe dar si spit picon, lame, dinti de cupa si alte parti de uzura pentru utilaje.

Call Now ButtonSUNA ACUM
WhatsApp chat